Det er noget af en chok-meddelelse, der er tikket ind for landsholdsstjernen.

Den franske landsholdsstjerne er havnet i en massiv modvind. 

Det sker i kølvandet på, at det spanske retssystem har løftet for at Monaco-anføreren ikke havde fået oplyst sin løn til myndighederne. 

Derfor kan det heller ikke komme som den store overraskelse for den 32-årige landsholdsprofil, at han har fået en betinget fængselsdom på seks måneder for skattesnyd. 

Og Wissam Ben Yedders historie, som bestemt ikke er at skrive hjem om, finder rødder tilbage i 2016, hvor han repræsenterede den spanske storklub Sevilla. 

Her fik stjernen, der i skrivende stund er topscorer for sit hold med 17 mål i den franske liga, ikke indberettet de rigtige beløb til det spanske skattevæsen. 

Det skete hele det første år af hans i alt tre år lange periode i klubben. 

Desuden fik Wissam Ben Yedder heller ikke betalt skat de næsten 80.000 euro, svarende til 600.000 danske kroner, som han tjente i såkaldte imagerettigheder. De penge havnede i stedet på en firmakonto. 

Dommeren ved retten i Sevilla benyttede samtidig lejligheden til at understrege sort på hvidt, at samtlige penge nu er tilbagebetalt. 

Og udover dommen på seks måneders betinget fængsel følger en bøde på svimlende 134.000 euro, svarende til omkring én million kroner.