Den tyske storklub har snøren ude efter den danske profil.

Der ventes gang i svingdøren for Pierre-Emile Højbjergs klub Tottenham.

Og her er det bestemt ikke et urealistisk scenarie, at den danske landsholdsprofil inden længe må se sit Tottenham-eventyr lakke mod enden.

Det skyldes hans egnethed til den nye tilgang under den australske chef, der er mindre oplagt. Højbjerg, der er 27 år gammel, har hidtil udmærket sig i en mere defensiv og kontraangribende stil under tidligere trænere som Antonio Conte, Nuno Espirito Santo og Jose Mourinho.

Og derfor er der en vis usikkerhed omkring hans rolle og evne til at tilpasse sig den nye spillestil, som Postecoglou ønsker at implementere.

Men hans fodboldkundskaber på grønsværen har der aldrig hersket tvivl om, hvorfor mægtige Bayern München eftersigende vil have fingrene i den danske midtbaneprofil.

Og skulle Højbjerg vinke farvel til England og i stedet drage til Tyskland, så kan Bayern München-fansene glæde sig over, at byde velkommen til en gammel kending.

Det store tyske medie bild løfter sløret for, Bayern München har øjnene rettet mod Højbjerg, da de angiveligt jagter nyt blod til midtbanen.

Og tilsyneladende havde den tyske storklub snøren ude efter den engelske midtbaneprofil Declan Rice, men efter alt at dømme, så får de ikke fat i englænderen, hvorfor de nu har øjnene rettet mod den danske midtbanemotor.