Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at styrke defensiven. Nu har de udset sig en ghanesisk forsvarer til at gøre Andreas Christensen selskab.

Ifølge Mundo Deportivo har den catalanske klub fået et godt øje til Mohammed Salisu, der på nuværende tidspunkt indtager rollen som centerback i Southampton-forsvaret.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Sterling

La Liga-klubben er meget ivrige efter at hente forstærkninger til deres defensiv, hvilket kan få dem til at forsøge at hente den 23-årige ghaneser til sommer.

En af de klare årsager til, at Barcelona har valgt at kigge i retning af Salisu er, at de forventer, at de kan hente ham til en god pris.

Ifølge Transfermarkt er han værdisat til ca. 15 mio. euro, hvilket svarer til ca. 111 mio. kr. Det er dog svært at svare på, om den engelske klub er klar til at give slip på ham for denne pris.

Den 23-årige ghaneser har været fast mand i forsvaret i denne sæson, hvor han har fået 3.092 minutter på banen fordelt på i alt 35 kampe. I disse kampe har han bidraget med et enkelt mål.

LÆS OGSÅ: Barca-talent har besluttet sig: Vil væk fra klubben

Salisu blev hentet i Real Valladolid tilbage i 2020, men nu kan han potentielt være på vej tilbage til Spanien, da Barca gør sig tanker om at bringe ham til Camp Nou.