Det er ikke til at komme udenom, at norske Erling Haaland kan bryste sig af at være en af verdens bedste angribere. Det slog han for alvor fast i sidste sæson, hvor han scorede 41 mål i 41 kampe.

LÆS OGSÅ: Braithwaite blandt EM’s bedste på dette punkt

Det har resulteret i interesse fra en lang række storklubber, men Dortmund-boss Hans-Joachim Watzke har flere gange afvist et salg. Det er dog ikke alle klubber, der har valgt at acceptere et nej.

Ifølge ESPN-eksperten Jan Aage Fjortoft er Chelsea nemlig i gang med at forberede et bud på den norske angriber. Deres plan skulle være at tilbyde Chelsea et tilbud, som de ganske enkelt ikke kan afslå.

Eksperten har på Twitter skrevet, at den engelske storklub har i sinde at teste Dortmunds stædighed med ‘et stort tilbud’.

Det er dog ikke blevet specificeret, hvad London-klubben har i sinde at tilbyde Dortmund i bytte for Haaland. Han skriver dog, at den tyske klub næppe har i sinde at sige nej til et bud på 175 millioner euro.

Såfremt Chelsea ender med at betale 175 millioner euro for Haaland denne sommer, vil han blive verdens næstdyreste spiller. Det er nemlig svarende til et beløb på cirka 1,3 milliarder kroner. Den eneste spiller i historien, der er blevet solgt for en sum, der er højere end dette, er brasilianske Neymar. Han blev nemlig solgt for 222 millioner euro.

Erling Haaland har kontrakt med Dortmund frem til 2024, og har ikke selv kommenteret de mange rygter om sin fremtid. Derfor vides det ikke, hvorvidt han har et reelt ønske om at forlade den tyske klub denne sommer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Leverkusen henter PSG-spiller

Flere eksperter har tidligere budt ind med deres syn på sagen. Der er flere af dem, der mener, at det ikke er det rette tidspunkt for Haaland at forlade Dortmund. Derimod mener de, at han har brug for endnu en sæson i den tyske klub, inden han skifter til fx Premier League eller La Liga.