FC Barcelona er meget ivrige efter at hente Robert Lewandowski til klubben denne sommer.

Hvis det skal blive en realitet, at den polske angriber kan iføre sig FC Barcelona-trøjen i den kommende sæson, skal klubben først overbevise Bayern München om at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente City-stjerne i stedet for Kylian Mbappé

Først og fremmest er den tyske storklub ikke specielt interesserede i at sælge Lewandowski. Skal han sælges, bliver det derfor ikke for under 50 millioner euro, skriver Fichajes.

Denne sum penge kan være svær for Barcelona at finde, hvorfor de har starter forhandlingerne på et noget lavere niveau.

Ifølge Fichajes har de budt 32 millioner euro plus en række bonusser, der vil resultere i en samlet pris på 40 millioner euro.

Hvad det vil sige er, at der fortsat er hele 10 millioner euro, der adskiller de to klubber. Det kan vise sig at blive problematisk, da Bayern München ikke har travlt med at sælge ham.

Ligeledes er Barcelona også ramt af finansielle vanskeligheder, hvilket naturligvis er medvirkende til, at det bliver endnu mere vanskeligt at få en handel på plads.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Gabriel Jesus

Hvad der dog potentielt kan vise sig at være en hjælp for Barcelona er, at Lewandowski allerede har gjort det klart for Bayern München, at han ingen planer har om at forlænge sin kontrakt med dem.