Dani Olmo forlader RB Leipzig i 2024, og FC Barcelona bliver højst sandsynligt hans næste destination.

Det skriver det tyske medie BILD,

Olmo betragtes i øjeblikket som en af ​​de bedste spillere i Bundesligaen, men kan blive solgt af sin nuværende klub på grund af en omstrukturering af deres økonomi.

Leipzig tjente imponerende €250 millioner (1,86 mia. kroner) i spillersalg sidste sommer, og ifølge BILD-kilder mangler der kun yderligere €60 millioner (477 millioner kroner) for at få balance i regnskabet.

Olmo kan blive solgt for præcis dette beløb eller så meget som €65 millioner (knap 485 millioner kroner), med hans drømmeklub Barca den mest sandsynlige part til at træde til og sikre spillerens underskrift.

Har talt sammen flere gange

BILD tilføjer, at Olmos far Miquel og rådgiver Andy Bara har talt med Barca adskillige gange om en mulig genforening. De holdt endda et privat møde i Qatar om en mulig transfer sidste vinter, da Olmo repræsenterede Spanien ved VM.

Som antydet har Olmo tidligere været hos Barca efter at have sluttet sig til dem fra rivalerne på tværs af byerne Espanyol som ni-årig.

Olmo, der nu er 25, virkede som et sikkert kort for fremtidens Barcelona, men gennemførte sået chokskifte til Dinamo Zagreb i en alder af 16.

Angriberen blev professionel i Kroatien, hvor han var elsket af fans af klubben fra hovedstaden. Samtidig vandt han priser for ligaens bedste spiller og bedste unge stjerne.

Han flyttede til Leipzig i januar 2020, og hjalp dem med at nå semifinalen i Champions League senere samme år. Han har konstant været forbundet med et andet ophold i Barca i tidligere transfervinduer.

Intet er sikkert

Som det skal siges ved hver lejlighed, at en rapport af denne art dukker op, vil det ikke være ligetil for det gældsplagede Barca at skaffe de nødvendige midler til at lande Olmo.

De ville være nødt til at fuldføre spillersalg for overhovedet at overveje at nå frem til en tilgang af Olmo, med Raphinha og Ferran Torres sandsynlige kandidater til huggeblokken.

Ansu Fati kan også blive sendte videre i 2024, men han kæmper i øjeblikket for at finde vej til førsteholdet under sit udlånsophold i Brighton.