FC Barcelona har købt Ferran Torres, hvilket kan betyde, at Martin Braithwaite kan være på vej videre fra den catalanske klub.

Købet af Ferran Torres kan vise sig at få betydning for Martin Braithwaite. Det kan nemlig ende med, at den catalanske klub beslutter sig for at sælge den danske angriber.

LÆS OGSÅ: Dortmund-direktør afviser Haaland-rygte: Det passer ikke

Derudover har Xavi også fået et godt øje til både Ez Abde og Ferran Jutgla. Deres flotte præstationer på det seneste, kan også ende med at få betydning for Braithwaite.

Det er dog ikke første gang, at der har været rygter om, at Braithwaite kan være på vej videre. Faktisk var det også noget, der var rygter om i sommer, men her blev det ikke til noget, da det ville efterlade et hul i offensiven.

Braithwaite blev hentet til Barcelona i januar 2020, hvor de catalanske giganter hentede ham i spanske Leganes for 18 millioner euro. Siden da er det blevet til 56 kampe på tværs af alle turneringer, hvori han har bidraget med ti mål.

Den 30-årige danske angriber startede denne sæson med et brag, men endte med at pådrage sig en alvorlig skade, der har holdt ham ude i flere måneder. Han er i gang med sin genoptræning, men er endnu ikke klar til at vende tilbage til banen.

Der er forlydender om, at den danske angriber, der også har en fortid i Middlesbrough, kan ende med kun at spille i ganske få kampe som Barcelona-spiller, inden han bliver sendt videre til en ny klub.

Fichajes skriver, at Barcelona er ‘meget åbne for’ at sælge ham, og at der er interesse fra to klubber i Premier League. Mediet skriver nemlig, at både West Ham og Norwich har interesse i at bringe Braithwaite til England.

Det spanske medie skriver også, at der ikke er interesse for danskeren fra andre klubber. Af denne grund er Barcelona også åbne for at forhandle med de to klubber. Braithwaite selv har dog ikke noget ønske om at forlade Barcelona.

LÆS OGSÅ: Gerard Piqué afkræfter rygte om løn: Deler billede fra netbank

Desuden skulle han absolut ikke være interesseret i et skifte retur til England, og derfor er der begrænset mulighed for, at West Ham eller Norwich henter danskeren.