Sponsoreret indlæg

Hvis du er et af de mange mennesker, som går op i fodbold med alt, hvad det indebærer af resultater, måske at spille det selv, merchandise. læse op om forskellige nyheder osv., så har du sikkert også drømt om at vinde en masse penge på at oddse på forskellige kampes udfald. Her kan viden om, især de kinesiske, stjernetegn nok desværre ikke hjælpe dig, men de kan alligevel være et krydderi i din sammenkogte fodboldviden. 

Stjernetegn i sociale sammenhænge

Hvis du holder af at dyrke fodbold, hvad enten det handler om at spille det selv eller gå til kampe, så har du nok stor erfaring i at færdes i de mange sociale sammenhænge som fodboldlivet kan byde på. Det kan være til træning, som publikum til større kampe eller lignende – man møder mange mennesker. At kende til stjernetegn handler grundlæggende meget om at kende til forskellige menneskelige karaktertræk, og dem har du helt sikkert mødt både på og uden for banen. 

Er du en okse eller en hare? 

Måske forbinder du ikke rigtig fodboldlivet med astrologiske snakke, men faktisk kan det være en sjov og hyggelig snak, som både kan tages i omklædningsrummet og i bussen. At Mit Stjernetegn er dragen, er ord som du passende kunne høre fra holdets aggressive angriber, hvis I vel af mærke diskuterer forskellige kinesiske stjernetegn. De kinesiske stjernetegn består af tolv forskellige dyr, og man fødes således enten i rottens, dragens, grisens, hundens, oksens, harens, aben, tigerens, slangens, gedens, hestens eller hanens år. Dragen kendetegnes ved et iltert temperament, energi og ærlighed. Ikke så dårligt for en angriber, vel?

Bliv klogere på dine medspillere

For mange kan det måske virke lidt fjollet at diskutere, om du enten er født i abens eller grisens år. Der er selvfølgelig heller ingen, der siger at de kinesiske stjernetegn er bedre, sandere eller vigtigere end vores egne, men det kan være en sjov og interessant måde at blive lidt klogere på hinanden, uanset om du selv spiller fodbold eller bare er en ivrig fan. Måske opdager du at den stille  ambitiøse forsvarsspiller faktisk er født i harens år, og at den populære og charmerende anfører er født i hestens år. Det kan jo nok ikke gøre dig rig, men det gør dig lidt klogere på andre mennesker, og hvem vil ikke gerne det? Det er heldigvis ikke svært at finde viden om stjernetegn, og det behøver heller ikke koste noget. Så hvorfor ikke starte allerede i dag?