Engelske Harry Kane har i de seneste mange sæsoner været et synonym for Tottenham. Han har leveret den ene flotte præstation efter den anden, og har været uhyre vigtig for klubben. I de cirka ti år, han har været i klubben, har han også bidraget med et hav af mål.

LÆS OGSÅ: ‘Arbejdsmaskinen’ Braithwaite: Mine spidskompetencer er blevet bedre

Det er dog ikke sikkert, at det er noget, der kommer til at vare ved i næste sæson. Angiveligt har han nemlig snart fået nok. Det kan ende med at få ham til at gå nye veje, fordi han ønsker at vinde de store trofæer.

Ifølge det engelske medie The Athletic presser angriberen nemlig på for et skifte til sommer, hvis ikke Tottenham formår at kvalificere sig til Champions League.

Årsagen til dette skulle være, at den engelske landsholdsangriber er træt af, at han ikke kæmper med i den øverste del af Europa. Og nu ser det ud til, at han ikke længere har mere tålmodighed at dele ud af.

LÆS OGSÅ: Robert Lewandowski hylder ung rival: Han kan blive verdens bedste

Harry Kane står noteret for at have leveret hele 217 mål for Tottenham i de 328 kampe, han har spillet for dem. Hans nuværende markedsværdi lyder på ca. 892 mio. kr., hvorfor en potentiel ny klub skal have den store pung frem, hvis de vil sikre sig hans underskrift til sommer.