FC Barcelona er på det seneste blevet kædet sammen med Harry Kane. Det er dog ikke ham, der prioriteres højest i den catalanske klub. Derimod er deres fokus i højere grad på Borussia Dortmunds Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Skadesopdatering om Sergio Busquets: Her kan han være klar

I og med, at Tottenham ender med at runde denne sæson af, uden at have vundet sølvtøj, ligesom de også potentielt står over for at glippe kvalifikationen til Champions League, er der stærke spekulationer om, at Harry Kane er på vej væk fra den engelske klub.

Den engelske stjerne er blevet sat i forbindelse med flere forskellige klubber. Blandt andet er han blevet kædet sammen med både Manchester United og Manchester City. Derudover siges det, at han er åben overfor et skifte til Camp Nou til sommer.

Ifølge det spanske medie Sport er han dog ikke en prioritet for Barca. Derimod bliver Haaland prioriteret højere, hvilket også gør sig gældende for Inters Lautaro Martinez.

Det spanske medie skriver også, at der allerede har været kontakt mellem Kanes repræsentanter og Barca. Den catalanske klub skulle dog være bekymret for, hvorvidt den 27-årige angriber er i stand til at tilpasse sig spillestilen i La Liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona føler sig udnyttet af Neymar

Ydermere hævdes det også, at både Sergio Agüero og Memphis Depay nærmer sig et skifte til Camp Nou. Begge spillere står mellem uden kontrakt i henholdsvis Manchester City og Lyon til sommer, hvorfor de kan skifte på en fri transfer.