Harry Kane har reflekteret over Tottenhams seneste mislykkedes forsøg på at hente et trofæ. I denne forbindelse indrømmede, at han har et brændende ønske om at vinde de ‘største priser’.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Jeg er sikker på, at det bliver anderledes

Spurs forlængede deres trofæløse periode til 13 år, efter at være blevet slået 1-0 af Manchester City i søndagens Carabao Cup-finale.

Kane er derfor stadig på jagt efter sit første betydningsfulde stykke sølvtøj i sin karriere. Det har skabt spekulationer om, hvorvidt han til sommer kan være på vej til en anden klub. Blandt andet er han blevet sat i forbindelse med klubber som Manchester United og Real Madrid.

Efter at være blevet udnævnt som ‘Årets Spiller’ i Premier League ved London Football Awards, udtalte han, at han var mere interesseret i at vinde holdtrofæer, end at få individuelle priser.

“Individuelle priser er fine. Det er mine fantastiske præstationer,” sagde Kane ifølge Goal. “Når jeg ser tilbage ved slutningen af min karriere, vil jeg gå over det og tage det lidt mere ind.”

“Målet er lige nu at vinde trofæer med holdet. Så meget som denne pris betyder, vil jeg vinde de største priser, der er at byde på, som et hold, og det gør vi ikke helt.”

“Det er de situationer. Det er bittersødt. Jeg vil hellere vinde holdtrofæer og denne pris. Det er, hvad det er.”

Kane udtalte sig også om Tottenhams nuværende status i England, efter deres nederlag til Manchester City.

LÆS OGSÅ: Medie: Laporta har lovet Messi at hente Premier League-trio

“Vi har stadig et stykke vej at gå, før vi kan nå samme niveau som City, og de hold, der ligger øverst i ligaen. Vi er nødt til at fortsætte med at arbejde hårdt, lære af det og prøve at afslutte sæsonen stærkt,” sagde han.