Til trods for, at Kasper Hjulmand er isoleret på sit hotelværelse på Standhotel Marienlyst, da han potentielt har været i kontakt med coronasmittede Robert Skov og en behandler fra landsholdsstaben, vil han stadig være involveret i onsdagens testkamp.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen kan være på vej retur til Premier League

Det fortæller angrebstræner Ebbe Sand ifølge Ritzau. Det bliver også ham, der mod Sverige kommer til at vikariere som landstræner i fællesskab med målmandstræner Lars Høgh og analytiker Mounir Akhiat.

“Vi er i tæt kontakt med ham (Kasper Hjulmand, red.). Hvorvidt han får muligheden for at deltage på afstand, det må vi se, men så vidt mulig vil der være kontakt med ham,” fortæller Ebbe Sand ifølge Ritzau.

Assistenttræner Morten Wieghorst er ligeledes isoleret. Til trods for dette, er Ebbe Sand overbevist om, at holdet er i gode hænder.

“Vi er et team, der gør det her sammen. Jeg har arbejdet med Hjulmand et stykke tid, og jeg føler mig fint rustet til opgaven,” siger han til Ritzau, og følger op med:

“Jeg prøver at vende det til en positiv udfordring. Det er spændende at mærke, hvordan vi som team, spillere og stab rykker tættere sammen.”

Selvom det er et forstærket ligalandshold, der er udtaget til kampen, understreger Ebbe Sand over for Ritzau, at det fortsat er en kamp, de har i sinde at forsøge at vinde:

“Det er en kamp, som vi stadig går efter at vinde, for den betyder stadig meget i forhold til at kunne opnå seedning i VM-kvalifikationen,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Neymar skylder FC Barcelona mere end 70 millioner

Kampen afvikles onsdag klokken 19.30.