Fodboldfruen åbner op og deler hudløst ærlige ord om især én periode, der for alvor testede forholdet.

Casper Christensen og Mikael Bertelsen er i fuld gang med sæson 2 af deres succesfulde Viaplay-serie ‘All Exclusive’.

De to danskere besøger kendte danskere, hvor der bliver åbnet op for sluserne og snakket om hemmelige bagsider af medaljen.

det seneste afsnit er værterne taget til Nice, for at tale med hele Danmarks Kasper Schmeichel og familien.

Og hvor der nemt kunne have været fokus på Kaspers kendte efternavn, 2016 Premier League sejren med danskeren i målet, eller skiftet fra den engelske liga, så nåede spillerens kone, Stine Schmeichel også at få en åben snak med de to besøgende.

Og ifølge fodboldkonen har ‘livet på sidelinjen’ ikke altid været nemt – især én periode var især svær for hende: månederne omkring EM i 2021. Her lægger hun ikke skjul på, at hun hun var gennem en hård periode:

“Det har jo nok været, da jeg fødte vores yngste, Nanna, fortæller Stine Schmeichel til Mikael Bertelsen”, imens de går en rolig tur i Schmeichel-familiens have.

“Der var hun (Nanna, red.) en halvanden uge gammel, og så skulle Kasper tilbage i EM-lejren, der i 2021. Og der måtte vi jo ikke se hinanden. Og det blev til seks uger, for på grund af Corona, måtte vi ikke se ham”, fortæller fodboldkonen, og sætter ord på den hårde tid som alenemor med en nyfødt pige på armen.

“Der havde jeg det sådan … Det var som at få skåret et ben af. Jeg havde lige født, og jeg fødte endda også med kejsersnit, fordi Nanna lå med numsen nedad”.

Stine gør det dog klart, at farmand Kasper siden da har indhentet den manglende tid med datteren, og understreger sort på hvidt, at han er en fantastisk mand og far til parrets tre børn.