Cheftræner for Dynamo Kiev, Mircea Lucescu, udviste en ubekymret attitude forud for opgøret mod FC Barcelona i Champions League.

LÆS OGSÅ: Barcelonas transfer-katastrofer: Har de spildt €1 milliard?

Lucescu udtalte, at de catalanske tropper ikke vil være i stand til at vinde Champions League på nuværende tidspunkt: “Jeg tror oprigtigt, at FC Barcelona ikke har det niveau, der er krævet, for at vinde det.”

“Det er korrekt, at de gør et godt stykke arbejde med de unge talenter, hvilket er årsagen til, at de har brug for tid,” fortsatte han ved pressemødet. “Jeg tror, at for tiden er både Manchester City, Bayern München og PSG et skridt foran Barca.”

Dynamo Kiev går en svær kæmp i møde, da flere af spillerne er ude, fordi de er testet positiv med coronavirus. Træneren lovede, at hans hold alligevel ville blive en svær udfordring for den catalanske klub.

“Vi har kun 13 spillere, men vi vil gå banen og forsøge at spille god fodbold,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Koeman uenig med Setién: Han er ikke svær at styre

Endvidere kom han med sit syn på Lionel Messi. I denne sammenhæng sagde han, at den argentinske stjerne “gør mange ting for holdet. Han tænker ikke kun på sig selv, men på holdet. Han kæmper meget, han forsøger altid at lægge op til mål, og hvis han kan, så scorer han. Man kan se, at han ønsker at hjælpe de unge spillere.”