I sidste uge tørnede Manchester United sammen med AC Milan i det første af to opgør i dette års Europa League. Her så det i lang tid ud til, at det ville være De Røde Djævle, der løb med sejren, men i de sidste minutter fik Simon Kjær udlignet for Milano-klubben.

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford nægter at udtale sig

Torsdag tørner de to storklubber sammen igen, hvor det skal afgøres, hvem af de to hold, der ender med at gå videre i Europa League. Forud for opgøret har danske Simon Kjær gjort det klart, at han endnu ikke er tilfreds.

“Vi skal altid forbedre os. Vi leverede nogle positive ting i første kamp, men vi skal fortsætte med at udvikle os,” lød det fra danske Simon Kjær, da han udtalte sig til Football-Italia, hvorefter han fulgte op med:

“Vi har opnået så meget, så vi ikke længere behøver at tale om vores hold som ét ungt et af slagsen. Vejen hertil har været lang. Der har været positive momenter og nogle svære øjeblikke.”

“At gå videre til næste runde vil være fantastisk, og kampen i morgen er som en finale. Men vi skal huske, at vi ikke vinder noget ved at gå videre,” sagde Simon Kjær også ifølge Football-Italia forud for EL-opgøret.

LÆS OGSÅ: Nu melder Ed Woodward ud om Solskjær

Kampen afvikles torsdag aften kl. 21.00 på San Siro i Milano.