Det blev i går bekræftet, at Manchester United og AC Milan tørner sammen i kvartfinalerne i Europa League til marts.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

AC Milan har som bekendt Simon Kjær på holdkortet, og han lægger ikke skjul på, at han glæder sig uhyre meget til at møde Manchester United, som han mener, er ligesom at trække en Champions League-modstander.

“Jeg foretrækker at spille mod de bedste hold. Manchester United er et af de bedste hold i Europa League. Det er som at trække en Champions League-modstander, og det er stort,” siger Simon Kjær i et interview med klubbens TV.

Han fortæller dog endvidere, at det ikke gør nogen forskel, om de møder United nu eller i finalen.

“Hvis vi ønsker at vinde Europa League, så skal vi vinde mod dem under alle omstændigheder. At møde dem nu eller senere, gør ingen forskel.”

“Det er et godt match-up, der også vil motivere os. I fodbold er der 11 spillere på banen, hvor vi vinder og taber sammen.”

AC Milan har i denne sæson været inde i en god stime i Serie A, men det bliver nu overskygget af, at de har tabt deres seneste to kampe mod henholdsvis Spezia og Inter.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Simon Kjær vil dog have holdet tilbage på rette spor, så man kan forbedre sig på United-kampen, som uden tvivl bliver en svær kamp for Kjær og Milan.