Christian Eriksen er hovedpersonen i en lang række rygter. Det skyldes, at hans situation i Inter har været flittigt debatteret i de seneste måneder. Den danske landsholdsprofil har nemlig ikke en fast plads i truppen. Faktisk er han oftere at finde på bænken, end på banen.

LÆS OGSÅ: Medie: Dette land kan blive solovært for EM

For landsholdsanfører Simon Kjær er det en situation, der minder om noget, som han selv har oplevet. Han stod nemlig i en lignende situation, da han sidste år brugt et halvt år på udleje i Atalanta. Derfor sammenligner han nu de to situationer:

“Vi er gode venner og snakker sammen hver uge,” fortæller Simon Kjær i et interview med den italienske avis Gazzetta dello Sport, og følger op med:

“Hans situation minder mig om den, jeg kæmpede med i Atalanta, hvor trænerens idéer og metoder sommetider passer én perfekt, og andre gange gør de ikke. Jeg ved, han ikke giver op,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: FCK-chef vil ikke ændre navn på Parken

Før det igen er tid til, at Simon Kjær og Christian Eriksen kan tænke på klubhold, er der en landskamp, der skal overstås. På søndag skal det danske landshold nemlig spille mod Island, hvorefter de tørner sammen med Belgien på onsdag.