Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær har angiveligt intentioner om, at der skal skiftes ud på målmandsposten i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Ole Gunnar Solskjær op omkring Van de Beek

Som følge af dette, er der efter sigende planer om, at han vil sælge David De Gea fra. Det skriver det britisk medie Daily Mail, der som regel er meget velinformerede.

I sidste måned rejste den spanske målmand hjem til sit hjemland for en stund. Det gjorde han, da han for kort tid siden er blevet far. I den tid, hvor David De Gea har været i Spanien, har Dean Henderson taget over i målet – og det har han gjort rigtig godt.

Det britiske medie Daily Mirror skriver, at De Røde Djævle skulle være villige til at give slip på David De Gea til sommer. De skriver dog også, at det ikke bliver helt billigt, hvis der står et hold, der gerne vil købe ham. De kræver nemlig i omegnen af 50 million pund for ham, hvilket er svarende til hele 435 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Rooney håber at kunne holde Manchester United-spiller i Derby i næste sæson

Der er op til flere målmænd, der allerede er blevet sat i forbindelse med The Red Devils, der vil få brug for en erstatning, hvis de sælger De Gea. Her har man blandt andet nævnt Jan Oblak, Emiliano Martinez og Gianluigi Donnarumma i sportspressen.