Klopp afviser ikke fremtid som tysk landstræner

Nicolai Busekist — 22. nov 2020 11:22
Foto: Shutterstock

Der er mange, der har prøvet, men i sidste ende endte det med at blive tyske Jürgen Klopp, der førte Liverpool til det første engelske mesterskab i hele 30 år.

LÆS OGSÅ: Solskjær: "Vi så lidt utilpasse ud til sidst"

Der har flere gange været tale om, at Klopp er en potentiel kandidat til jobbet som Tysklands landstræner. Nu er der igen gang i rygterne om dette, da det tyske landshold blev ydmyget i opgøret mod Spanien.

Meget kunne derfor tyde på, at det ikke ville skade med nye kræfter på holdet.

På et pressemøde blev Klopp spurgt, om han kunne tænke sig at tage over for Joachim Löw på det tyske landshold. Det ser dog ikke ud til, at det er noget, der er i planen lige foreløbig.

"Wow, jeg tror, det er et af de spørgsmål, jeg har besvaret flest gange i mit liv. Måske i fremtiden, men lige nu? Nej. Jeg har ikke tid. Jeg har et job – et ret intenst job forresten," svarede han ifølge Goal.com, og fulgte op med:

"Jeg er ikke sikker på, om nogen har spurgt efter mig eller hvad, men hvis de ikke ved det, har jeg et job i Liverpool, og selvom vejret er dårligt igen, kan jeg godt lide det."

Til sidst fortæller han, at han har ansvaret for en masse ting i Liverpool, og at han ikke har brug for andre udfordringer:

LÆS OGSÅ: Manchester United ønsker ikke at sælge vraget 21-årig

"Jeg er ansvarlig for en masse ting her, så jeg vil ikke gå ud og søge efter en anden udfordring. Jeg har nok udfordringer, når jeg vågner om morgenen."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere