Det var overbevisende, da Liverpool søndag aften sejrede over Leicester. Sejrsglæden er dog ikke helt så stor, som den normalt ville være. Klopp har nemlig bekræftet, at to nye navne er blevet tilføjet til den allerede lange skadesliste.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne er endelig tilbage

Efter kampen kunne Jürgen Klopp nemlig bekræftet, at både Naby Keita og Xherdan Shaqiri nu også er skadesramte. Keita udgik fra kampen efter 53 minutter, hvorfor det nu er op til Liverpools lægestab at vurdere omfanget af skaden.

“Han kunne mærke noget i sit baglår og var ikke i stand til at spille videre, ellers ville han være blevet på banen,” fortalte Klopp ifølge Daily Mirror efter opgøret.

Angiveligt skulle Shaqiri være endnu et offer for en muskelskade under den seneste landskampspause, hvilket Liverpool åbenbart ikke være klar over.

LÆS OGSÅ: Tottenham-profil kan være ude i lang tid

“Shaq fik en muskelskade med sit landshold, hvilket vi ikke for alvor var klar over. Han trænede med, fik en fridag, kom tilbage, men var ikke i stand til at træne fuldt med. Han kunne mærke noget, og vores scanning viste, at han havde en skade,” udtalte Klopp.