Tirsdag aften stillede Liverpool til start uden flere store profiler i startopstillingen. Blandt andet var både Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino placeret på bænken ved start.

LÆS OGSÅ: Offensiv Liverpool-trio får hviletid mod FC Midtjylland

I stedet havde Klopp tildelte pladserne til Divock Origi, Diogo Jota, Takashi Minamino og Xherdan Shariqi, der dannede den forreste række. Klopp påpeger dog, at opstillingen i højere grad handlede om at vise FC Midtjylland respekt, end at undervurdere dem.

Det understreger en lettere irriteret Klopp selv, da han stilles spørgsmålet om, hvorvidt Liverpools ændringer med danske briller kunne anses som en undervurdering af midtjyderne,

“Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan lide spørgsmålet. Hvis man så mere Liverpool, så ville man ikke tolke vores startopstilling som et tegn på, at vi ikke respekterede FC Midtjylland,” udtalte Klopp efter kampen ifølge bold.dk.

Dette fulgte han op med:

“Vores startopstilling var faktisk for at vise den respekt, vi har for FC Midtjylland, for vi havde desperat brug for friske ben, og hvis man så kampen, så kunne man se, at vi havde brug for alle de friske ben, vi kunne få. Med de fem udskiftninger kunne vi til sidst lukke kampen.”

Mandag blev Klopp spurgt til mødet med ‘den lille klub FC Midtjylland’. I denne forbindelse gav han en opsang om mere selvtillid i Danmark, som angiveligt var henvendt til de danske journalister. Det tilføjede han tirsdag aften:

“Min kommentar i går var henvendt til jer (journalister, red.). I har brug for mere selvtillid, ikke Danmark,” sagde han ifølge bold.dk.

LÆS OGSÅ: Landsmand ikke i tvivl: Mbappé forlader PSG

I løbet af kampen blev både Giorginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino sendt på banen, hvorfor Premier League-holdet ikke spillede hele opgøret uden deres store stjerner.