Jürgen Klopp er meget ivrig efter at styrke den offensive del af truppen, og ønsker at gøre dette med Ousmane Dembélé

Liverpool-manager Jürgen Klopp er ivrig efter at bringe Ousmane Dembélé til Anfield. Det skriver spanske Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Til stor fortrydelse: Klubdirektør takkede nej til Haaland for 15 millioner

Den franske angriber har været en del af flere transferrygter på det seneste. Det skyldes, at han endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt, selvom hans nuværende udløber til sommer.

Angiveligt er Barcelona fortsat sikre på, at de kan finde en løsning, så de kan få Dembélé til at underskrive en kontraktforlængelse oktober er slut.

Hvis ikke Dembélé har underskrevet en kontraktforlængelse før december, vil den catalanske klub forsøge at sælge ham til januar, for at undgå, at han forlader klubben på en fri transfer.

Den 24-årige har endnu ikke været på banen i denne sæson, da han pådrog sig en alvorlig skade under sommerens EM. Alligevel er der mange klubber, der viser interesse for ham.

Blandt andet er der flere andre klubber i Premier League, der har udvist interesse for den franske offensivspiller. Det omfatter begge Manchester-klubber og senest Newcastle, efter deres øgede transferbudget.

Barcelonas førsteprioritet er at nå til enighed med Dembélé om en ny kontrakt, så de kan beholde ham i klubben. Når de ikke dette inden december, er det dog planen, at han skal sælges til januar.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub presser på: Vil have Barcelona-spiller

Hidtil har spilleren selv forholdt sig helt stille i forhold til de mange rygter, hvor han har været hovedperson. Det vides derfor ikke, om Dembélé selv er interesseret i at enten forlade eller blive i den catalanske klub efter denne sæson.