Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Jürgen Klopp ikke var tilfreds med dommerens præstation i gårsdagens Champions League-opgør mellem Real Madrid og Liverpool.

LÆS OGSÅ: Abramovich vil lokke United-emne til Chelsea

Dommeren Felix Brych kom i hvert fald i fokus i kampen, hvilket kom i forbindelse med Real Madrids andet mål. De efterfølgende tv-billeder viste, at Liverpool-stjernen Sadio Mané blev skubbet i ryggen af Real Madrid-spilleren Lucas Vazquez, lige inden målet fandt sted.

Det så meget ud til, at der var frispark, men målet endte som bekendt med at stå.

Og efterfølgende havde Felix Brych noget personligt mod Sadio Mané, mener i hvert fald Liverpool-træner Jürgen Klopp.

“Situationen med Sadio, jeg må sige, at dommerens præstation i aften forstår jeg ikke. I mine øjne var det noget personligt, fordi han kiggede på situationen med Sadio – som var et klart frispark – som om det var film eller noget.”

“Og fra det øjeblik, så når Sadio gik ned, kunne han ikke få noget mere. Det er bare ikke rigtigt. Det var det, jeg fortalte dommeren efter kampen. At jeg bare synes, at han var uretfærdig mod Sadio, og sådan er det.”

Han indrømmer dog efterfølgende, at det ikke var dette, der endte med at være udfaldet i kampen, da Liverpool-mandskabet bare ikke spillede godt nok.

LÆS OGSÅ: Endnu en operation: Så lang tid er Barca-stjerne ude

“Det ændrer slet ikke noget. Han tabte ikke kampen for os. Vi var ikke gode nok, men i disse øjeblikke har du bare brug for en fin dommer. Det ville have været nok,” siger Klopp ifølge Goal.