Liverpool-træner Jürgen Klopp kom lørdag med overraskende udmelding. Her pegede han på Mohamed Salah som verdens bedste fodboldspiller.

Det er svært at komme udenom, at Mohamed Salah spillede en rigtig flot kamp, da Liverpool lørdag vandt 5-0 over Watford. Han bidrog han nemlig med både mål og oplæg.

LÆS OGSÅ: Pogba tilbydes til Barcelona: Her er deres syn på sagen

Salah scorede et nydeligt mål til 4-0, hvilket betyder, at han nu har scoret i otte kampe i træk for Liverpool.

Efter kampen lagde klubbens træner, Jürgen Klopp, ikke skjul på, at han er af den opfattelse, at han er den bedste spiller i verden på det nuværende tidspunkt.

“Kom nu. Han er verdensklasse. Det kan alle se. Hvem er bedre?” lød det fra Jürgen Klopp ifølge Sky Sports efter kampen.

“Vi behøver ikke diskutere Messi og Ronaldos dominans og betydning for fodbolden generelt, men nu og her er Salah den bedste af alle,” fortsatte han.

I alt er har Mohamed Salah bidraget med ti mål og fire oplæg i løbet af de seneste ti kampe i denne sæson. Syv af de ti mål er blevet scoret i Premier League-kampe.

Mohamed Salah har kontrakt med Liverpool frem til 2023, men angiveligt arbejder den engelske klub på at forlænge med den egyptiske stjerne. Tidligere har der været rygter om, at han har haft et ønske om at forlade Anfield.

LÆS OGSÅ: Første hold nogensinde: Chelsea sætter rekord

Hvis han har et ønske om at forlade Liverpool, kræver det dog, at han finder en klub med en stor pengepung. Ifølge Transfermarkt har han nemlig en markedsværdi på 100 millioner euro, hvilket svarer til 744 millioner kroner.