Liverpool formåede at spille sig videre i Champions League, da man besejrede RB Leipzig med 2-0 i gårsdagens opgør, hvilket betyder, at man samlet set vandt 4-0.

LÆS OGSÅ: Han får svært ved at afvise: Klopp er favorit til at blive landstræner

Sejren var yderst tiltrængt i Liverpool, som i øjeblikket oplever et sandt mareridt i Premier League, hvor man har haft et utal af skader, ligesom man har tabt seks kampe i træk på Anfield.

Liverpool vandt Champions League i 2019, men Liverpool-manager Jürgen Klopp maner til besindighed efter deres avancement, da flere spørger, om det kunne redde deres sæson, hvis man vandt Champions League.

Sky Sports spurgte i hvert fald til, om et syvende Champions League-trofæ ville være for vildt, hvis man ikke engang kan slutte top fire i Premier League.

Det skriver bold.dk.

“Den eneste grund til, at du spiller med i den her turnering, er for at vinde den,” siger han indledelsesvis, hvorefter han tilføjer:

“Men vi er ikke tossede, og indtil nu har det ikke været en sæson, hvor vi ser ud til at skulle ende med at vinde Champions League,” kommer det fra Klopp.

Han fortæller slutteligt, at man må vente på, at man finder ud af, hvem der bliver deres næste modstander i turneringen. Klopp er dog overbevist om, at uanset holdet, man trækker, bliver det et svært opgør.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

De finder ud af, hvem de skal møde, når der trækkes lod til Champions League-kvartfinalerne den 19. marts.