Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp har rettet blikket mod den samme Leeds-spiller. De er begge interesserede i at hente Kalvin Phillips.

Liverpool og Real Madrid kan ende i en regulær transferkamp. Begge klubber har nemlig vist interesse i at skrive kontrakt med den eftertragtede Leeds-spiller Kalvin Phillips. Det skriver El Nacional.

LÆS OGSÅ: Har sat prismærke: Manchester United vil sælge ham måned

Det kan dog blive vanskeligt for Liverpool at vinde kampen. Leeds skulle nemlig ikke være interesserede i at sælge til en anden Premier League-klub. Derfor skal deres bud være meget overbevisende.

Ifølge El Nacional er The Reds klar til at tilbyde 35 millioner pund for den 26-årige Kalvin Phillips. Det er svarende til cirka 310 millioner kroner.

Phillips har kontrakt med Elland Road-klubben frem til sommeren 2024. Han er dog en meget eftertragtet herre, hvorfor det ikke kan afvises, at han tager afsked med Leeds og Marcelo Bielsa før tid.

Hvis det står til Liverpool, så er han på vej til Anfield ved nærmeste lejlighed. Som angivet, er Leeds dog ikke meget for at sælge til en anden klub i Premier League. Derfor kan det blive svært for The Reds at få denne handel i hus.

Det åbner desuden døren for Carlo Ancelotti og Real Madrid, der også skulle have vist interesse for at hente den 26-årige Leeds-stjerne til Spanien.

Den defensive midtbanespiller har været i aktion for Leeds ved 15 lejligheder i denne sæson. I disse kampe har han spillet i alt 1.300 minutter, og har bidraget med hhv. 1 mål og 1 oplæg.

LÆS OGSÅ: Benzema giver Real Madrid ultimatum: Forlader klubben, hvis de gør det

Der har også tidligere været rygter om, at Manchester United skulle have interesse i at hente Kalvin Phillips. Det var spilleren dog ikke selv meget for, og gjorde det meget klart, at han ikke ville forlade Leeds til fordel for De Røde Djævle.