Jürgen Klopp har gjort sig positivt bemærket efter at have vundet Premier League med Liverpool, hvor han er cheftræner. Han skulle derfor blive anset som én af favoritterne til at afløse Joachim Löw, der har bekræftet, at han kommer til at træde tilbage som landstræner for Tyskland til sommer.

LÆS OGSÅ: Han får svært ved at afvise: Klopp er favorit til at blive landstræner

Klopp er før blevet spurgt, hvad han tænker om jobbet, hvor han sagde, at det ikke bliver ham, der kommer til at afløse Löw, da han har kontrakt med Liverpool. Han han præciserer nu udtalelserne i et interview med Bild.

“Jeg har ikke sagt, at jeg ikke vil være tysk landstræner, men at jeg ikke kan. Det er en kæmpe forskel,” siger Klopp til Bild og uddyber.

“Jeg har her i Liverpool en vigtig opgave.”

Klopp kommer naturligvis også ind på den forfærdelige periode, de har haft i Premier League siden årsskiftet, og han erkender, at denne periode, som hans Liverpool-hold oplever for tiden, er den sværeste i karrieren.

“Ja, det er den sværeste periode i min karriere. Ikke den værste i mit liv, men fodboldmæssigt,” siger Klopp og tilføjer, at han efter Liverpool-tiden planlægger at tage en pause fra fodbolden.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2024.