Jürgen Klopp og Jordan Henderson skældte ud på hinanden, da spilleren blev skiftet ud i kampen på Old Trafford. Og efter kampen var Liverpool-manageren efter sigende rasende på sine spillere. 

Der hviler et kæmpe pres på Liverpool og klubbens træner, Jürgen Klopp, i den tætte kamp om det engelske mesterskab med Manchester City.

De to mandskaber ligger i øjeblikket a-point med bedre målscore til Liverpool, som for en måneds tid havde 7 point ned til City. Søndag spillede Liverpool 0-0 ude mod Manchester United i en kamp, som klubben skulle have vundet, hvis de ville have lagt luft til City.

Men det skete ikke til frustration for holdet, træneren og fans. Da Klopp skiftede Jordan Henderson ud med godt et kvarter tilbage af kampen, røg parterne i totterne på hinanden verbalt, og som Mirror fortæller via The Sun, skulle den tyske manager have givet sine spillere en ordentlig skideballe i omklædningsrummet efter kampen.

Her var han blandt andet utilfreds med Hendersons reaktion på at blive skiftet ud. 

På det efterfølgende pressemøde sagde Klopp, at han forholder sig rolig i forhold til holdets situation inden næste kamp på hjemmebane mod Watford. Bagefter gælder det lokalopgøret mod Everton på Goodison Park. 

”Selvfølgelig er der pres. Fra mit perspektiv er det positivt med pres. Men det er heller ikke mig, der skal spille. Jeg sidder bare her og siger dumme ting, så det er nemt. Vi skal alle sammen lære af de her situationer. Den eneste måde, vi kan gøre det på, er med passion. Klubbens hjerte og sjæl er passion. På onsdag har vi endnu en chance mod Watford, og så er der derbyet, som altid er en følelsesladet affære. Jeg ved, at der har været lidt for mange uafgjorte i de sidste kamp, men vi er her stadig, så lad os komme videre,” pointerede Liverpools træner.