Under seneste transfervindue var Barcelona i forhandlinger med Thiago Alcántara om at bringe ham tilbage til Camp Nou.

I sidste ende var det dog Liverpool, der endte med at skrive kontrakt med, hvad mange mener er én af de bedste midtbanespillere i verden.

Til det sidste forsøgte Barcelona at hente Thiago til det spanske, men et videoopkald med Jürgen Klopp overbeviste brasilianeren om at rykke til Premier League.

Efter en samtale med Klopp, havde Thiago en forholdsvs nem beslutning at tage. I hvert fald set ud fra et sportsligt synspunkt.

Det engelske hold er bestemt en kandidat til at vinde Premier League endnu engang, og har ligeledes niveau til at klare sig godt i Champions League.

Derfor vil de fleste også mene, at han har truffet det rette valg, da Barcelona i øjeblikket er en klub, der har mange op- og nedture.

Imidlertid spillede det følelsesmæssige dog også ind, og Thiago overvejede derfor muligheden for at rykke retur til sin hjemmeklub.

Dette var naturligvis et aspekt, der var med til at gøre valget sværere for Thiago, der har en fortid på La Masia.

Den catalanske storklub vidste, at der var en chance for, at de kunne overbevise ham til at vende tilbage, hvorfor de gjorde alt, hvad de kunne for det.

Det viser dig dog, at Jürgen Klopp var bedre til at overbevise Thiago, hvorfor han den dag i dag er Premier League-spiller.