Liverpool med Jürgen Klopp i spidsen har taget kontakt til Barcelona-profilen Ronald Araujo, som Klopp vil give en nøglerolle.

Den 22-årige Ronald Araujo er et af de klare talenter i Barcelona-truppen. Efter et stigende fokus på brug af klubbens unge spillere, har Araujo bevist sit værd.

LÆS OGSÅ: Laporta nægter at hente tidligere La Masia-talent: Betragter ham som for forræder

Den unge forsvarer har allerede haft 53 optrædener for Barcelona, og er blevet en vigtig del af holdet. Faktisk har Xavi planer om, at han skal overtage lederrollen i forsvaret i fremtiden.

Xavi er dog ikke den eneste, der gerne ser, at han får en rolle i forsvaret. Han er nemlig på radaren i flere andre klubber, hvilket omfatter Chelsea og i særdeleshed Liverpool.

Daily Mail skriver, at Liverpool har besluttet at intensivere interessen og deres jagt på den 22-årige Ronald Araujo, som Jürgen Klopp angiveligt er meget interesseret i at hente.

Faktisk har de allerede taget kontakt til forsvarsspilleren og hans repræsentanter, for at forhøre sig om muligheden for at bringe ham til Anfield.

Liverpool skulle tilmed have tilbudt at fordoble hans løn, så den fremadrettet vil lyde på seks millioner euro om året, hvilket svarer til 44 millioner kroner.

Dertil skulle Jürgen Klopp også have forsikret ham om, at han kommer til at indtage en nøglerolle, hvis han beslutter sig for at skifte Barcelona ud med Liverpool.

Ifølge teamTALK skulle det havde fristet Araujo, da han ikke blot kan se frem til en stor lønforhøjelse. Han får nemlig også muligheden for at være med i kampen om trofæer med Liverpool.

Araujo skulle efter sigened føle sig ‘meget glad’ i Barcelona, men omvendt er han dog også ‘lidt skuffet’ over klubbens projekt, da den økonomiske situation i klubben har påvirket deres kamp om trofæer.

LÆS OGSÅ: Medie afslører: Christian Eriksen træner hos Superliga-klub

Ydermere har der været meldinger om, at Araujo vil have en lønforhøjelse, hvis han skal forlænge sin kontrakt med Barcelona.