For nylig blev FC Barcelonas regnskab offentliggjort. Her blev det afsløret, at de har store økonomiske problemer, der for tiden viser sig at være så slemme, at klubben ikke har råd til at betale spillernes løn.

LÆS OGSÅ: Fortsat klubløs: Diego Costa har tilbudt sig selv til Premier League-klub

Og Bayern München-bossen Karl-Heinz Rummenigg har da også erkendt, at han fik sig lidt af et chok, da han først fandt ud af, hvor store økonomiske problemer, der reelt set er tale om for FC Barcelona.

“Hvis vi havde sådan en gæld i Bayern, så ville vi ikke være i stand til at sove særligt godt om natten. Men jeg tror ikke, at det kommer til at ændre på noget. En klub som Barcelona kommer ikke til at kollapse, for den har en enorm værdi for en region som Catalonien,” udtalte den tyske Bayern München-boss til spanske AS.

“Selvfølgelig er jeg ikke glad for at se, at klubberne kan ende i gæld på den måde. I Bayern har vi været – og vil fortsætte med at være – en rollemodel, i forhold til hvad der sker i Barcelona og i Italien, hvor lønninger ikke kan blive udbetalt. Hos os jagter vi både sportslig succes og økonomisk stabilitet. Jeg læste om Barcelonas gæld, da jeg var i gang med at spise morgenmad. Og jeg var lige ved at blive kvalt,” lød det også fra ham, da han talte med AS.

LÆS OGSÅ: Rasende Messi: “Hvad snakker du om, din idiot?”

Ifølge Goal er Barcelonas økonomiske problemer så alvorlige, at de kan blive tvunget til at sælge en af klubbens ellers ‘urørlige’ spillere. Mediet skriver også, at det kan ende med, at Frenkie de Jong bliver solgt til Bayern München, som er meget interesserede i det hollandske talent.