Den tidligere Manchester United-spiller kan ikke forestille sig, at Erling Haaland skifter til De Røde Djævle til sommer.

Paul Ince forventer ikke, at Erling Haaland beslutter sig for et skifte til Old Trafford til sommer. Og det er der en helt klar årsag til.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor får Barcelona svært ved at hente Andreas Christensen

Han mener nemlig, at det er meget usandsynligt, at De Røde Djævle kan hente Erling Haaland til sommer på grund af det, der skete mellem Roy Keane og Alf-Inge, som er far til Erling Haaland.

Manchester United er en af mange klubber, der er blevet kædet sammen med den norske målbomber. Blandt andet er Real Madrid, Barcelona, Manchester City og PSG også blevet kædet sammen med Haaland.

I de seneste dage har der været meldinger om, at den 21-årige nordmand nærmer sig en aftale med Real Madrid.

Ince er overbevist om, at United ikke vil være i stand til at lokke Haaland til Old Trafford, selvom Ralf Rangnick tidligere har bekræftet, at de skal hente en angriber.

“Haaland er en vanskelig én, fordi du er nødt til at gå tilbage til situationen med hans far (Alf-Inge, red.) og Roy Keane – den hændelse skete på Old Trafford. Ville han skifte til Manchester United baseret på det?Jeg kan ikke se det,” sagde Paul Ince til GOAL.

Derudover slog han fast, at de også er nødt til at sikre sig kvalifikation til Champions League, da de ellers absolut ikke vil kunne hente den norske stjerne.

LÆS OGSÅ: Juventus er ude: Denne klub er favoritter til at hente Pogba

“Hvis der ikke er nogen Champions League, så vil sådanne spillere ikke tage til Old Trafford,” sagde han.