Da Mason Greenwood udlignede til 1-1 i søndagens opgør mod Leicester i FA Cup’en, skete det efter en smart detalje fra Donny van de Beek. Foruden denne aktion, var det dog ganske småt med andre ting, som han formåede at imponere med i kampen.

LÆS OGSÅ: Her er de første billeder af Manchester Uniteds nye udebanetrøje

Det er dog ikke blot i søndagens kamp, at det har gjort sig gældende. Det har derimod været et klart kendetegn for hans debutsæson for De Røde Djævle. Hvis man spørger den tidligere Manchester United-spiler Mark Hughes, så ser han mest af alt lidt fortabt ud.

“Han ligner en fyr, der vandrer fortabt rundt på banen lige nu. Han får ikke bolden og ved ikke, hvordan han skal påvirke kampene, og han kan ikke helt kræve bolden af sine holdkammerater, for de ved ikke, om de har tiltro til ham eller ej,” lød det fra Mark Hughes, da han udtalte sig til Stadium Astro.

Desuden gjorde han det også klart, at hvis ikke Van de Beek skal ende med at have en meget kort karriere hos Manchester United, så er han snart nødt til at begynde at sætte sit aftryk.

LÆS OGSÅ: “Jeg har talt med Cavani”: Uruguay-legende hævder at kende United-stjernens næste klub

“Siden han kom til klubben, har han slet ikke vist det niveau, som det kræver at spille for United. Der er en grænse for, hvor mange chancer han kan få, og før eller siden bliver han nødt til at gribe den eller blive solgt,” sagde han også.