Der har i længere tid været rygter om, at FC Barcelona ikke ville vente til næste sommer med at hente Memphis Depay, men derimod henter ham til januar. Lyon-præsident Jean Michel Aulas afviser nu dette, og fortæller, at han vil afslutte sæsonen i Lyon.

LÆS OGSÅ: Ledelse og spillere i Barcelona er ikke enige om lønudskydelse

Da Ansu Fati er ude i de næste fire måneder som følge af sin operation, og Barcelona endnu ikke har besluttet Ousmane Dembeles fremtid, hævder flere medier, at Barcelona vil vende tilbage efter Depay i januar.

Koeman ønskede at skrive kontrakt med ham allerede i sommers, men den finansielle situation i den catalanske klub tillod det ikke. Det var ganske enkelt ikke muligt at opnå en aftale, som både spiller og klubber kunne blive enige om.

Aulas har nu sagt, at Depay ikke vil forlade Lyon i det kommende transfervindue, da han sagde følgende til RMC Sport: “Jeg tror, at han [Depay] kan føre Lyon ind i en ny dimension, som alle ønsker at se for Lyon,” og fulgte op med:

“Jeg var den første, der sagde, at han ikke ville skifte til Barcelona. Ingen lyttede til mig på dette tidspunkt i vinduet, da alle troede, at han ville skifte. Vi absolut skal have succes i denne sæson.”

“Vi startede skidt, men vi har kapaciteten til at klare os meget bedre, så han bliver.”

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil stjæle Memphis Depay fra Barcelona

Nyheden om dette vil Koeman sandsynligvis ikke tage godt imod. Han skal finde en erstatning for den skadede Ansu Fati, men Philippe Coutinho også er ude. Ligeledes er Messi i sin ret til at begynde forhandlingerne med et andet hold fra januar.