FC Barcelona-boss Joan Laporta har afsløret, at han er åben for at hente både Lionel Messi og Neymar retur til den catalanske klub.

Sidste sommer var der et utal af rygter om, at man ville hente Neymar retur til FC Barcelona, da han ønskede at blive genforenet med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Barcelona sætter Memphis Depay til salg: Dette kræver de for ham

I sidste ende fik den brasilianske stjerne opfyldt, men det var dog ikke på den måde, som man havde regnet med, at det vill ske.

Fremfor at Neymar blev hentet til Barcelona, endte argentinske Lionel Messi nemlig med at skifte til PSG, efter den spanske klub havde meddelt, at de ikke havde råd til at forlænge hans kontrakt.

Nu har klubbens præsident, Joan Laporta, slået fast, at han er åben for at hente begge spillere retur, men dog kun på en fri transfer.

“Hvis disse spillere ønsker at komme tilbage til Barca, burde de komme gratis en dag. Vi er ikke i stand til at foretage et køb, som kan koste den slags penge. Men selv hvis vi havde budgettet, ville vi ikke gøre det. Det ville være irrationelt,” sagde han ifølge 90min.

LÆS OGSÅ: Storklub melder sig ind i kampen om Frenkie de Jong

“Hvis det er spillere, der er frie og på markedet, så er de af enestående kvalitet, og vi har allerede nydt dem i Barca. Så ville det være en sag for træneren at tænke over, om de kan passe ind i det nye Barca-projekt eller ej. Som spillere er jeg vild med dem begge.”