Der er ikke længe til, at vi igen ser Zlatan Ibrahimovic i den svenske landsholdstrøje. Han er nemlig blev udtaget til Sveriges landshold for første gang siden 2016. Derfor skal han nu hjælpe Sverige med at kvalificere sig til VM.

LÆS OGSÅ: Neymar nærmer sig ny kontrakt: Kan få stor bonus

I denne forbindelse har han selv sagt ord på, hvilken rolle han mener, at han ender med at få for Janne Anderssons mandskab.

“Jeg var ærlig over for Janne. Jeg sagde, at jeg ikke vidste, hvordan jeg ville have det om et par uger eller måneder. Som jeg har sagt flere gange, så er jeg ikke udtaget, fordi jeg hedder Zlatan Ibrahimovic,” lød det fra Zlatan Ibrahimovic ifølge Expressen, som han fulgte op med:

“Jeg vil være med, fordi jeg har vist, at jeg fortjener det. Alt, hvad jeg har gjort tidligere, betyder ingenting. Jeg vil være en del af holdet, fordi jeg føler, at jeg kan bidrage med det, som jeg er god til. Jeg er stærk.”

På pressemødet var der bestemt ikke nogen tvivl om, at verdensstjernen var tilbage – og at han var i godt humør. Han udtalte nemlig, at han er verdens bedste fodboldspiller, hvilket han dog ikke mener vil hjælpe ham til VM-kvalifikationen.

“Jeg er bare bare en prik i puslespillet. Hvis du spørger mig, så er jeg den bedste i verden, men det hjælper mig ikke her. Jeg har lovet Janne, at jeg vil afgøre kampene,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Ronaldo bliver mobbet efter ny trøje: “Messi viser det på banen”

De 39-årige stjerne har spillet 116 landskampe for Sverige. I disse kampe er det blevet til 62 mål. De spiller den første VM-kvalifikationskamp mod Georgien den 25. marts.