Barcelona-manager Ronald Koeman har ikke meget ros at hente dagen derpå. Han, sammen med resten af Barcelona-mandskabet, tabte til et formstærkt Sevilla-hold, men Koeman bliver især kritiseret for sin taktiske plan i kampen, og ikke mindst de manglende indskiftninger.

Barcelona bagud med 1-0 helt frem til fem minutter før tid, hvor det var alt for sent for en indskifter at gøre nogen forskel.

”Holdet spillede godt og der var ingen grund til at skifte ud. Jeg valgte at trække den, da jeg ikke så nogen trætte spillere og vi pressede godt i anden halvleg. Jeg er glad for spillernes arbejde, så der var ingen grund til at skifte ud,” forklarede Koeman efter kampen og talte videre:

”Det er et dårligt resultat. Vi kæmpede i hele kampen og vi fik ikke det med, som vi håbede på. Vi skulle helt sikkert have haft et straffespark. Dommer Lahoz var generelt set god og det er ikke fair, at man peger på ham. Men der var en situation, hvor vi skulle have straffespark og jeg aner ikke hvorfor VAR ikke kiggede den igennem.

Han valgte herefter at sætte nogle ord på returkampen, der venter dem i næste måned. Han lægger ikke skjul på, at det bliver en stor udfordring for drengene. De skal dog allerede i aktion igen på lørdag mod Alavés, der gæster Camp Nou.