I sommer satte Barcelona-træner Ronald Koeman en stopper for, at den unge Inaki Pena kunne forlade klubben. Barca er nu åben for et lejeophold i januar

Den 22-årige målmand Inaki Pena ønskede at forlade Barcelona denne sommer. Det fik han dog ikke lov til, da Ronald Koeman mente, at det ville være bedst at beholde ham i klubben.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi om Barca-exit: Jeg ville afslutte min karriere i Barcelona

Årsagen til dette var, at Marc-Andre ter Stegen var ude efter en operation, og Koeman ville ikke risikere at stå uden målmand. Derfor valgte den hollandske træner at stille sig i vejen for et skifte væk fra Camp Nou i sommer.

Ifølge den catalanske avis SPORT er Barcelona åbne for at lade ham forlade klubben til januar. De ønsker dog ikke at sælge den 22-årige målmand, men er villige til at lade ham forlade klubben på en lejeaftale.

Inaki Pena modtog flere tilbud i løbet af sommerens transfervindue, og tiltrak sig tydeligvis interesse fra flere klubber. Målmanden selv ønskede også at skifte væk, men det satte Ronald Koeman – som sagt – en stopper for.

På trods af, at han blev i klubben, er det ikke blevet til et eneste minut på førsteholdet. Derfor er det sandsynligvis med et ønske om at få spilletid på et førstehold, at den unge målmand ønsker at forlade Barcelona.

Det får han nu muligheden for, da Koeman er villig til at lade ham forlade klubben på en lejeaftale i januar. Ifølge SPORT er der flere klubber, der står klar til at leje ham i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Koeman vil styrke midtbanen: Vil have en af disse fire spillere

Inaki Pena har været en del af Barcelona stort set hele sin karriere. Han blev nemlig en del af deres ungdomsrækker allerede i 2012, hvor han skiftede fra Villarreal til Barcelona. Siden da er han steget i graderne, og i dag er en del af førsteholdstruppe.