Det er ikke til at komme udenom, at der var stor klasseforskel mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain, da de to hold mødtes i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Griezmann: Han vil være på niveau med Messi og Cristiano i fremtiden

Det spanske hjemmehold endte nemlig med at tabe opgøret med intet mindre end. Da cheftræner Ronald Koeman udtalte sig til pressen efter opgøret, var der da også rigeligt med selverkendelse. Blandt andet lagde han ikke skjul på, at det var en kamp, hvor PSG var dem klart overlegne.

“Resultatet afspejler helt sikkert, hvor overlegne PSG var. I anden halvleg havde vi problemer i defensiven, og de viste sig at være os fysisk overlegne,” lød det ifølge BBC fra Ronald Koeman, som fortsatte med:

“De viste, at de har et mere komplet hold end os. Det må vi acceptere og så forbedre tingene. Vi ved, at sådan noget kan ske, når man møder et godt, fysisk og erfarent hold, som af mange årsager er foran os.”

Herefter udtalte den hollandske træner, at det var en kamp, der er tydeligt bevis på, at de mangler nogle ting, hvis de gerne vil spille med på det højeste niveau – og især i Champions League.

“Kampen viser, at vi mangler nogle ting for at være med på det bedste niveau, særligt på Champions League-niveau,” sagde Ronald Koeman også ifølge BBC efter opgøret tirsdag aften.

Ydermere spår den hollandske Barca-træner ikke sit hold mange chancer til returopgøret. Han mener nemlig ikke, at der er de bedste forudsætninger for yderligere kvalifikation efter et hjemmenederlag på 4-1.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi tangerer Rauls Champions League-rekord

Returkampen mellem de to hold bliver spillet den 10. marts i Paris. Tiden vil vise, om det er et bedre Barca-mandskab, der dukker op til denne kamp. De står i hvert fald over for en stor opgave, hvis de skal sikre sig videre kvalifikation i Champions League.