FC Barcelonas cheftræner, Ronald Koeman, er rasende efter, at der er blevet lækket detaljer om Lionel Messi kontrakt. Derfor har han også lovet, at han vil finde vedkommende, der står bag lækket og sørge for, at han eller hun bliver straffet.

LÆS OGSÅ: Koeman reagerer på lækkede Barca-dokumenter om potentielle transfers

Den catalanske klub er ramt på pengepungen, og står midt i en regulær økonomisk krise, hvorfor det ser ud til at blive vanskeligt at tilbyde Lionel Messi den samme lønpakke igen, hvis han skulle forlænge sin kontrakt med klubben.

Ifølge avisen El Mundo lyder hans nuværende aftale nemlig på intet mindre end 555 millioner euro, hvilket er svarende til en sum på mere end 4 milliarder danske kroner.

“Hvem end der har lækket Messis kontrakt har ikke en fremtid i klubben, lyder det fra Koeman,” lød det fra den hollandske træner, hvilket han fulgte op med:

“Vi er nødt til at finde ud af, hvordan oplysningerne er endt i pressen. Vi skal fokusere på sæsonen og ikke problemet, men der er mennesker, der ønsker at skade Barca og Leo.”

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-legende er død

Koeman fortæller også, at han ikke vil afvise, at lækket kommer til at have en effekt på Messis præstationer i den nærmeste fremtid. Derfor kræver han også, at man har mere respekt for en spiller som Messi, der har gjort så meget for klubben.