FC Barcelona havde muligeden for at rejse sig efter nederlaget mod Paris Saint-Germain. Det endte i stedet med en stor skuffelse, da de i dag tørnede sammen med Cadiz i et La Liga-opgør, som endte 1-1.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Ronald Koeman lægger naturligvis ikke skjul på, at det er et meget skuffende resultat.

“Det er meget skuffende, for denne type kampe skal vi vinde og det gjorde vi ikke. Det var en stor mulighed efter at Atlético Madrid havde tabt. Jeg er mere skuffet end i tirsdags (mod PSG, red.). Vi burde ikke lade to point slippe væk og vi er skuffede,” indledte Ronald Koeman efter kampen, hvorefter han tilføjer.

“Vi var ikke gode nok i angrebet og vi skal forsvare anderledes. Med vores kvaliteter burde vi have vundet’ sagde han videre. Problemet var, at vores føring var meget lille, så de kunne udligne når som helst, som det også skete. Hvis du ikke scorer det andet mål og lukker kampen, kan de andre altid score. Vi havde svært ved at skabe chancer, for de havde alle mand tilbage og der var ikke plads,” siger han.

Han kommenterede også på straffesparket, som Cadiz fik tildelt. Han fortæller, at han mener, at den er tvivlsom.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

“Jeg har kun hurtigt set tv-billederne og jeg synes det er tvivlsomt, men der kan godt fløjtes. Jeg ved ikke om Lenglet burde tage risikoen og gå efter bolden.”