Barcelonas helt store stjerne, Lionel Messi, har været i vælten på det seneste. Det kommer efter, at hans kontraktlige forhold hos FC Barcelona blev lækket i avisen El Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Koeman er usikker: Vil Messi forlade Barcelona efter kontrakt-læk?

Det fremgik af de lækkede tal, at Lionel Messis kontrakt er mere end 555 millioner euro værd, hvilket svarer til mere end 4 milliarder danske kroner, hvilket kommer i en tid, hvor Barcelona kæmper for at undgå konkurs.

Dette var dog ikke noget, som folk tænkte på, da FC Barcelona tørnede sammen med Athletic Bilbao. De fokuserede i stedet på at nyde en god fodboldkamp i La Liga, og det var Lionel Messi på banen fra start.

Ronald Koemans mandskab formåede at hive en smal 2-1-sejr hjem, og han fortæller nu, at det var Lionel Messi, der gjorde forskellen for Barcelona.

“Vi har i lang tid vidst, at han er den bedste i verden, og han har gjort meget for klubben. Han var den store forskel i opgøret, og han er fortsat motiveret,” siger Ronald Koeman, hvorefter han tilføjer.

“Man må respektere ham for alt, hvad han har gjort for klubben. De ting som er blevet offentliggjort, bør ikke have fokus,” siger Koeman ifølge Marca.

LÆS OGSÅ: Koeman er rasende over Messi-læk: Vil finde gerningsmanden

FC Barcelonas sejr mod Athletic Bilbao betød også, at de overtog andenpladsen fra Real Madrid i La Liga, da de endte med at tabe til Levante i weekeden. Barcelona har dog fortsat ti point op til Atlético Madrid, der ligger på førstepladsen.