FC Barcelona er inde i en god stime i La Liga, efter at have fået en knap så god start på denne sæson. Som følge af dette, er det nu lykkedes FC Barcelona at indtage en del andenplads i ligaen. Denne andenplads deler de med rivalerne fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: To måneder for sent: Endelig betaler Barcelona

Om få uger tørner de ud mod de franske mestre fra Paris Saint-Germain i Champions League. Forud for denne kamp, er der mange fans af den catalanske storklub, der håber på, at både Piqué og Fati er klar til at hjælpe med at sikre sejren.

Nu har Ronald Koeman givet en kort opdatering på begge spillere, da han under et pressemøde blev spurgt om, hvorvidt de ville være klar til CL-kampen. Her udelukkede Ronald Koeman ikke, at profilerne Gerard Pique og Ansu Fati kan nå tilbage fra deres længerevarende skader.

“Det vigtigste er, at de kommer sig helt efter deres skader, så derfor vil jeg ikke sætte en dato,” lagde han ud med at sige ifølge spanske Marca, hvorefter han fulgte op med:

“Forhåbentlig er de tilbage mod PSG, men jeg er stadig ikke sikker, for de er stadig på vej tilbage, men de to er meget vigtige for vores hold, så vi må håbe.”

LÆS OGSÅ: Solskjær efter 9-0-sejr: Frygtede at kampen ville ende uafgjort

Opgøret mellem FC Barcelona og Paris Saint-Germain bliver spillet på Camp Nou d. 16. februar kl. 21.00.