Stjernen er på vej frem. Vejen har bragt mange rosende vendinger, men nu får han at vide, at han forbedre sin koncentration. Det er, hvis man spørger FC Barcelonas cheftræner, Ronald Koeman.

Ansu Fati er i manges øjne Lionel Messis efterfølger. Han har fundet et fast fodfæste i Barcelona og på Spaniens landshold.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola taler ud om Barcelona-rygte

Koeman mener, at man skal have i mente, at han endnu ikke er et færdigt produkt, og han har derfor sagt til Fati, at nogle ting skal gøres bedre. Det sagde Ronald Koeman på et pressemøde.

“Vi snakkede om hans koncentration i går. Han mister nogle gange bolden, fordi han ikke er koncenteret. Det er ikke fordi, han ikke har kvaliteten.”

Han tilføjer hertil:

“Det er noget, der skal forbedres, men vi er her til at hjælpe. Han er et kæmpe talent, og nogle ting skal bare forbedres på vejen. Det er noget, man skal være forberedt og klar på.”

LÆS OGSÅ: Benfica-træner om Barcelona: De har ingenting

Ansu Fati kan håbe at starte inde mod Deportivo Alavés, når FC Barcelona skal forsøge at bringe deres Champions League-spil til La Liga. De ligger på 12. pladsen, hvor de dog har kampe i hånden.