Barcelona-træner Ronald Koeman har indrømmet, at han ikke havde forventet, at hans hold fortsat ville være en del af titelkampen, efter deres dårlige start på sæsonen.

LÆS OGSÅ: Transferkamp: Inter og Conte vil hente Barca-transfermål

De catalanske giganter er i skrivende stund på en tredjeplads i La Liga. Andenpladsen indtages af Real Madrid, der blot indtager andenpladsen som følge af en måldifference. I front finder man Atletico Madrid.

Hvis Barca ender med at vinde deres opgør mod Granada torsdag, vil det betyde, at de indtager førstepladsen i La Liga.

Det må siges at være noget af en overraskelse for Koemans hold, som lå på en sjetteplads med 10 point op til Atletico ved årsskiftet.

Barcas sidste kamp i 2020 endte med 1-1 mod Eibar, men de har lignet et helt nyt hold i 2021, hvor de har præsteret markant bedre, end de gjorde sidste år.

Koemans tropper har formået at vinde 15 ud af 17 La Liga-kampe, og deres eneste nederlag har været til Real Madrid tidligere på måneden. Det har ført dem tilbage i titelkampen.

En sejr på Camp Nou torsdag vil derfor være afgørende for deres chancer for at vinde den spanske liga.

“Det er vigtigt at vinde, fordi vi er i en periode, hvor vi ved, at vi kan være førende, og det kan være en belønning, men først skal vi vinde,” sagde Koeman ifølge Goal.

“Det er en kamp ad gangen. Hvis du ser tilbage, er det en uventet situation. Vi havde en stor point forskel, og det er noget stort, vi har opnået, at vi har muligheden for at kæmpe om at vinde La Liga.”

LÆS OGSÅ: Medie: Laporta har lovet Messi at hente Premier League-trio

“I de seneste 17 kampe, næsten halvdelen af sæsonen, har vi 15 sejre. Det er imponerende. Og det skulle være sådan, for ellers ville vi ikke kæmpe om titlen,” rundede han af.