Til trods for klubbens dårlige økonomi, er Ronald Koeman fortsat af den opfattelse, at FC Barcelona har brug for en ny angriber i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Efter 11 uger: Ter Stegen melder klar

FC Barcelona kan ikke undslippe virkeligheden, og det ved Ronald Koeman godt. De har brug for en angriber, der kan score mål hurtigst muligt.

Franske Antoine Griezmann var oprindeligt tiltænkt at skulle være denne spiller, men for tiden viser han ikke, at han er i stand til at sikre et højt antal mål per sæson.

Lionel Messi er ligeledes ikke længere en spiller, der scorer 50 mål i en enkelt sæson, og den talentfulde Ansu Fait er for ung til at stå alene med så stort et ansvar.

Derfor er Koeman også fast besluttet på, at der er behov for tilføjelse af en ny angriber til truppens. Hans idéer harmonerer dog ikke helt med den nuværende økonomiske situation i klubben.

Har ikke økonomi til indkøb

FC Barcelona har ikke ressourcerne til at købe ind. Faktisk er deres økonomiske situation så dårlig, at de har problemer med at betale dem, som de allerede har i klubben.

Faktisk er der kun ganske kort tid til at opnå enighed med spillerne om en lønnedgang, da der ellers er en stor risiko for, at klubben går konkurs. Den økonomiske situation efterlader Koeman med få muligheder, men han står ved hans ønske.

Og hans ønske er at hente Memphis Depay, selvom han ikke er en 9’er. Lyon-spilleren spiller som regel på fløjen, men han kan spille overalt, og den hollandske træner ved, hvordan han skal bruge ham. Han har nemlig arbejdet sammen med ham på det hollandske landshold, hvor Depay spillede på tværs af hele angrebet.

Da han blev spurgt om klubbens behov for nye spillere i det kommende transfervindue, sagde Koeman ifølge spanske Sport følgende: “Alle kender min position i denne forbindelse. Jeg har sagt mange gange, at vi har brug for en 9’er. Men mest af alt, er vi nødt til at se på klubbens økonomi i januar. Jeg kan ikke tvinge dem til noget.”

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent: Messi er en stor hjælp

“Min beslutning var at tilslutte mig klubben, selvom jeg kendte til den økonomiske situation. Hvis jeg ikke kan hente nye spillere, så gør vi det. Så arbejder vi med, hvad vi har. Sådan er tingene for tiden.”