Efter mandagens kamp mod Granada, udtalte Ronald Koeman sig til de fremmødte journalister på et pressemøde.

LÆS OGSÅ: Medie: Han er favorit til at vinde Ballon d’Or

Her var det ikke vanskeligt at spore, at det var en frustreret træner, der skulle besvare journalisternes spørgsmål. Inden pressemøde måtte han og resten af Barcelona nemlig tage til takke med 1-1 mod Granada.

Til trods for resultatet, forklarede den 58-årige træner dog, at han mener, at Barcelona spillede en god kamp. Samtidig understregede han, at han ikke har spillere til rådighed, der kan spille det sædvanlige tiki-taka-spil, som Barca har været kendt for i mange år.

“Man ønsker altid at vinde. Specielt på hjemmebane. Men vores dårlige start gjorde det svært for os. Vi lagde ikke stærkt ud og det er vores egen skyld. Efter at vores modstander scorede, forsvarede de endnu mere og efterlod ingen plads,” lød det fra Ronald Koeman.

Han sagde da også, at han mener, at de blev bedre gennem kampen, og sørgede for at spille mere over kanterne.

“Vi blev bedre gennem kampen og spillede mere over kanterne. Vi fandt kræfterne til at få udlignet og vi ønskede mere, men ét point er bedre end ingenting. Vi fortjente at få udlignet, for holdet kæmpede godt. Man bør fremhæve holdets indstilling og takke vores fans for opbakningen gennem hele kampen. Det var ærgerligt, at vi mistede to point,” fortsatte han.

En af de fremmødte journalister spurgte Koeman, om ikke han kunne forstå, at mange er utilfredse med den måde, han har valgt at spille holdet på, hvor de velkendte kombinationer er en mangelvare.

LÆS OGSÅ: Det vil koste Barcelona millionbeløb ikke at forlænge med Koeman

“Det afhænger af de spillere, der mangler. Det er folk med individuelle aktioner. Se på den trup, der er udtaget. Vi gjorde det vi skulle. Vi har ikke spillere til tiki-taka. Vi vil gerne spille på vores sædvanlige måde, men hvis kampen kræver en ændring, må vi gøre det. Jeg synes vi spillede en god kamp og med lidt mere tid, kunne vi have vundet,” lød svaret.