I et nyligt interview med NOS, blev Ronald Koeman spurgt om sit forhold til Barcelona-præsident Joan Laporta.

LÆS OGSÅ: Guardiola afviser: Vil ikke hente Barca-spiller

Tidligere har det været fremme, at Laporta ikke havde tillid til Koeman. Det ser ud til at have ændret sig, men forholdet mellem træner og præsident er fortsat ikke optimalt.

“Det er blevet lidt bedre, men… Når du lader tingene blæse lidt som klub, og ikke er klar over fremtiden for en træner, så får du spekulationer. Og hvis du er den, der er træner, er det ikke en fed sag,” sagde Ronald Koeman.

“I sidste uge var der også noget i medierne, som jeg ikke synes var rigtigt. Det tyder igen på, at træneren ikke har fuld kontrol. Han (Laporta, red.) sagde lidt for meget. Det kan gøres privat. Jeg kan lide det, når en præsident er engageret og stiller spørgsmål. Det skulle bare ikke være i pressen. Det var problemet.”

“Laporta var ikke klog ved to lejlighed, lad mig sige det sådan. Vi er også i kontakt om en ny kontrakt nu. Takket være mig har denne klub en fremtid. Jeg ser et stort potentiale. Jeg er åben for at blive her. Jeg har det godt her,” lød det fra Koeman.

Som en påmindelse havde Laporta tvivl om Koemans fremtid i klubben i slutningen af 2020/21-sæsonen. Det var en tvivl, der opstod, efter at Barcelona havde leveret dårlige resultater i en periode.

I sidste ende gik præsident Joan Laporta dog med til at beholde den hollandske træner i klubben. Desuden har han også bekræftet, at der er dialog vedrørende en forlængelse.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Barcelona har spansk offensiv midtbanespiller på radaren

Den anden gang, som Koeman mener, at Laporta ikke havde ret, kan potentielt være i forbindelse med, at han har foreslået, at spillere som Puig og Umtiti skal have flere chancer.