Der bør ingen tvivl herske om, at der har været rigtig mange rygter om, at den franske stjerne Antoine Griezmann forlader FC Barcelona denne sommer. Senest er det blevet afsløret, at Koeman er villig til at ofre ham for Messi. Det kan nemlig blive nødvendigt, hvis de skal have råd til argentineren.

LÆS OGSÅ: Avis: Koeman er villig til at ofre stjerne for Messi

Nu er der dog forlydender om, at Barcelona vil forsøge at bytte Griezmann væk. Hans høje pris og løn kan nemlig gøre det vanskeligt at sælge ham, hvorfor de går anderledes til værks.

Ifølge spanske Mundo Deportivo har både Ronald Koeman og Atletico Madrid-træner Diego Simeone givet tommel op til en byttehandel med Griezmann. Denne byttehandel vil sende Griezmann retur til Atletico Madrid, mens Saul Niguez vil blive sendt den anden vej.

Angiveligt skulle Koeman have et ønske om at bringe en box-to-box-midtbanespiller til klubben. Netop derfor hævdes det, at Saul Niguez er af interesse, da han passer til den profil, som hollænderen søger.

Atletico Madrid er derimod på udkig efter en ny offensivspiller, og ville elske at få Griezmann retur. Han har nemlig været én af de mest dominerende spillere i klubbens historie, hvorfor de glædeligt vil tage ham retur.

Ifølge den spanske avis er der i begge klubber overvejelser om at igangsætte forhandlinger om en byttehandel mellem Griezmann og Saul. Der er dog endnu ingen af de to klubber, der har sat gang i forhandlingerne.

LÆS OGSÅ: Transferjournalist giver opdatering på Messis kontraktsituation

For Barcelona er det en byttehandel, der vil være særdeles velkommen, da de dermed kan sige farvel til Griezmanns høje løn. Samtidig kan det medføre, at de har råd til at tilbyde Messi en ny kontrakt, som han kan være tilfreds med.