Hvis der er noget, der hev utrolig mange overskrifter efter FC Barcelonas kamp mod Paris Saint-Germain, så var det Gerard Piqués udbrud mod Antoine Griezmann, og til dels resten af holdet.

LÆS OGSÅ: Barcelona får konkurrence fra Juventus i jagten på hollænder

FC Barcelona var nemlig inde i en dårlig periode i kampen, og Gerard Piqué ønskede derfor, at man skulle holde mere i bolden, så man kunne forbedre boldomgangen og holde mere i den.

Udfaldet blev dog fanget af en mikrofon, og som bekendt, så er det blevet meget nemmere at høre, hvad der bliver sagt på banen, da alle stadions fortsat er tilskuerløse. Det er dog en episode, som har været oppe at vende hos alle medier i Spanien, men spørger man Koeman, så er der ikke noget problem.

“I løbet af en kamp er der masser af spænding, så den slags ting sker. Det er godt at have spillere, der reagerer, hvis de ikke er tilfredse, og der er ikke tid til at have manerer,” sagde han på sit pressemøde lørdag og tilføjede:

“Så jeg har ingen problemer med, at der sker ting som det i løbet af kampen. Jeg kan godt lide det, men efter kampen er det noget andet.”

LÆS OGSÅ: Barca afviser bud på forsvarsspiller fra Real Betis

FC Barcelona led et hårdt nederlag mod Paris Saint-Germain på hele 1-4. De havde i dag muligheden for at rejse sig igen, men de endte med at spille 1-1 mod Cadiz i La Liga.